refurbished mobiles Híreink
 
 
 
    Főoldal Hírek, Aktuális
 
 


Híreink
NYÁRI ÉLMÉNYTÁBOR 2020 PDF Nyomtatás E-mail

 

Nyári Élménytábor a  Graphisoft Parkban dolgozók gyermekeinek! 

Egyesületünk a REAL SCHOOL BUDAPEST Nemzetközi Iskolában szervezi meg a táborokat.

  Real School - RGB - Main Logo

 Jelentkezési feltétel: 4-10 éves korosztály. Csoportjaink 12 fő alatt nem indulnak.

Jelentkezni elektornikus formában az alábbi linken lehet.

 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0G8CmJVw_xGR8QP9FJIS10PyNuyiwQNaR0BOk8pA6d30oUg/viewform 

 

 

Élménytábor 2020

 

ÉLMÉNYTÁBOROK ISMÉT A GRAPHISOFT PARKBAN

Itt a nyár, és a Tábor Téged Vár!

Ha nyáron is szeretnél együtt lenni a barátaiddal, ha nem akarsz unatkozni és még új dolgokkal is szeretnél megismerkedni, akkor a Graphisoft Táborokban a helyed!

2020. nyarán két turnusban induló, változatos tábori programokkal várunk, ha óvodás/alsó tagozatos gyerkőc vagy. Heti turnusokban szervezett táboraink munkanapokon 9-17 óráig tartanak, érkezés 8.30-tól. Táborunk helyszíne a REAL SCHOOL BUDAPEST nemzetközi iskola.

Napi 4X étkezést biztosítunk – igazi gyerek-kedvencekkel!

Az ebédet a  Graphisoft Park területén lévő éttermek egyikében fogyasztjuk el. A nap folyamán az ásványvíz korlátlanul áll a gyerekek rendelkezésére, és a friss gyümölcs- és zöldségtálak is egész nap dézsmálhatók!

Az ÉLMÉNYTÁBORI jó hangulatot és az életkornak megfelelő színvonalas, kreatív, és motiváló tevékenységek vezetését képzett és gyakorlattal rendelkező pedagógusaink biztosítják. A gyerekek az életkoruknak megfelelően kerülnek majd csoportokba, figyelembe véve a testvéri, baráti kapcsolatokat. A kisebbeknek biztosítjuk délutáni pihenést, alvást. Lesz meseolvasás, diavetítés, ugyanúgy mit az oviban.

A nagyobbacska óvodások alvás helyett csendes asztali foglakozás mellett tölthetik a pihenőidőt, társasjátékkal, feladatlapokkal – érdeklődési körüknek megfelelően.

Napirendünk szerves része lesz a mozgásos játékok, sportos tevékenységek megszervezése kihasználva a parkon belüli lehetőségeket. Duna parti séták, akadálypályák, miniolimpiák színesítik a programot, és a környék gyalogosan megközelíthető érdekes látnivalót kínáló pontjaihoz kiruccanásokat is tervezünk, fagyizással, piknikkel egybekötve.

Tartalmas szórakoztató időtöltés, hogy a jó tábori élmények még évek múlva is felderengjenek....

További információ és érdeklődés: +36 30 960 8118

 Jelentkezés az online felületen, folyamatosan.

Tesvéreknek, több hétre jelentkezőknek 33.500,- Ft/fő/hét a kedvezményes díj!

  

 

 

 

 

 

 
Farsangi Mulatság PDF Nyomtatás E-mail

 

FERGETEGES FARSANGI MULATSÁG volt nálunk a Zenekuckóval!

Képek a rendezvényről »

 

 

 
Balambér-Mesetorna PDF Nyomtatás E-mail

Torna óvodásoknak, 4 éves kortól:
Mesék, történetek alapján kitalált mozgásra ösztönző torna, melynek alapja az ismert mese világán keresztüli mozgás-motívumok eljátszása.
Jelentős mértékben dramatizálásra, utánzásra épül. A játékos keret kiemeli a mozgás szépségét, fejleszti a nagy és finom mozgásokat, ezek összehangolt működését, a mozgáskoordinációt valamint az állóképességet, figyelmet, kitartást. A mese kiválasztásánál figyelembe vesszük a korosztály sajátosságait, felépítésénél pedig a gyerekek egyéni adottságait. Nem korrigálunk direkt módszerekkel, hanem a cél érdekében ismétlünk, akár egy színdarabnál. Kiváló hatású mindez a szocializáció terén, ugyanakkor kibontakoztatja a kreatívitást is, melyben egy-egy gyermek egyéni tehetsége tárulhat fel.
Élvezetes e korosztály számára az ismert mesehősökkel való azonosulás, és a játékba ágyazott testnevelés is, így együtt pedig igazán "varázslatos" hangulatot teremtünk, akár zenei aláfestéssel is!

 
Iskolába Készülők Köre PDF Nyomtatás E-mail

Iskolaelőkészítő foglalkozás 5 éves kortól:
Az óvodai tevékenységek minden területét (anyanyelvi nevelés, matematika, testnevelés, ének-zene, környező világunk) komplexen összefogó játékos foglalkozások, gondolkodtató, furfangos feladatok sora jellemzi.
A kis létszámú csoportok, egyénre szabott fejlesztést tesznek lehetővé. Alkalom nyílik a fejlesztésre szoruló képességek elsajátítására, az egyéni tehetség maximális kibontakoztatására. Lehetőség nyílik alkalmanként egy-egy Tanító Bácsival és Tanító Nénivel megismerkedni, így kézzelfogható élménnyé válik az Iskola.
Drámajátékok, kreatív gondolkodásra ösztönző módszerek és egyéb érdekességek.

 
Mesevarázs-Versbűvölet PDF Nyomtatás E-mail

Kiemelten gyermekirodalmi, művészeti foglalkozás, 4 éves kortól.
Anyanyelvi nevelés, az értő befogadás segítése és a művészetekre való fogékonyság megtámogatása.
Könyvek, mesék, versek és azokhoz illő művészeti alkotások játékos feldolgozása.
Kreativitást ösztönző módszerekkel, mozgással és vizuális módszerekkel való feldolgozással, kézműveskedéssel.

 
Testvérkedvezmény PDF Nyomtatás E-mail
Testvérek beiratkozása esetén a 2. gyermek gondozási díjából 20 % kedvezményt adunk. A 3 vagy több gyermekes családok további 5%kedvezményben részesülnek!
 
ADVENTI NYITOTT KAPUK PDF Nyomtatás E-mail

DEC. 12. VASÁRNAP ÉS 18. SZOMBAT 10-16 ÓRÁIG SZERETETTEL, MÉZESKALÁCCSAL ÉS ILLATOS-NARANCSOS TEÁVAL VÁRJUK A LEENDŐ KIS BALAMBÉROKAT! MÍG A KICSIK KÉZMŰVESKEDNEK, GITÁRSZÓ MELLETT ÉNEKELNEK, JÁTSZANAK, ADDIG NÉZZ KÖRÜL NÁLUNK, ISMERKEDJ MEG VELÜNK!