refurbished mobiles Főoldal
 
 
 
    Főoldal
 
 


Főoldal PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Administrator   
2010. december 09. csütörtök, 16:14

 Már megkezdődött a regisztráció a 2019-2020-es tanévre!

BALAMBÉROVI

ANGOL-MAGYAR KÉTNYELVŰ KISCSOPORT  3 ÉVES KORTÓL!

KISLÉTSZÁMÚ KÖZÉPSŐS-NAGYCSOPORT, ZENEOVI, LOGOPÉDUS, TSMT MOZGÁSFEJLESZTÉS, ÚSZÁS, JÓGA, OVIS TORNA, ANGOL!

balamberangol

BALAMBÉRBÖLCSI - a jelentkezés folyamatos a szabad férőhelyek függvényében! 

IGÉNYES BELSŐ KÖRNYEZET,

ZENEBÖLCSI, SÓTERÁPIA, KORAI FEJLESZTÉS

bolcsi2 

 

Friss képek a facebook oldalon!!!

Diósdliget legszebb részén, óriásira nőtt fákkal szegélyezett, igényesen kialakított, árnyas kertben álló hatalmas ház már 2011. óta várja folyamatosan a kicsiket és nagyokot egyaránt!

Mi mindannyian a Balambér Világában arra törekszünk, hogy meleg, biztonságos, családias környezetben magas szakmai színvonalon gondozzuk, neveljük a ránk bízott gyermeket.

Balambérbölcsink:

Vadonatúj, esztétikus környezetben, új helyszínen, Diósdlegeten! A legkisebbek csoportjába már 10 hónapos kortól várjuk a gyermekeket, a nagyobbacskák a 2-3 évesek csoportjába kerülnek.

Meghitt, otthonos, családias környezetet teremtünk számukra, ahol kedves, figyelmes, jól felkészült és képzett gondozókkal töltik el a napjaikat. Beépített sókabinunkban a felső légúti megbetegedéseket előzhetjük meg, a tornaszoba korai fejlesztésnek ad megfelelő teret. Hetente zenebölcsi, és angol nyelvű foglakozások szinesítik a programot. Parkosított játszókert várja az apróságokat.

Balambéróvodánk:

Két csoportban, életkornak megfelelően folyik a nevelés.

Szivárvány csoportunk egy KÉTNYELVŰ ANGOL-MAGYAR kiscsoport, ide 3- 4 éves apróságokat fogadunk be. A Szitakötő csoportunkba 4,5-6 éveseket várunk, mely szintén angolos csoport.

3 éves kortól egészen az iskola kapujáig kísérjük a gyerekeket. Nagy hangsúlyt fektetünk az iskola előkészítésre. Kiemelt szerepe van programunkban az irodalmi, anyanyelvi nevelésnek, ÉLMÉNYPEDAGÓGIA módszernek, és környezettudatos szemlélet hangsúlyozásának. A mindennapos angolt beillesztjük a napirendünkbe, hetente úszni megyünk, és óvodai időn túli foglakozásokat szervezünk. (jóga,ovis torna, angol, dráma)

Jelentkezés és felvétel a nevelési év közben folyamatos a szabad helyek függvényében.

A kis létszámú csoportok teszik lehetővé, hogy differenciált, egyéni szükségleteket alapul vevő pedagógiai programunkat meg tudjuk valósítani. Minden esetben igyekszünk a családok nevelési elveivel összhangban, azt kiegészítve végezni tevékenységüket.

 

 

Módosítás dátuma: 2018. október 07. vasárnap, 19:52